Αγαπητά μέλη, 

σας προσκαλούμε στο 5ο σεμινάριο του 7ου Επιμορφωτικού Κύκλου 2022-2023, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, και μόνο για τα μέλη  της Ένωσής μας, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 από 5:30-7:00 μ.μ.
Τίτλος Σεμιναρίου:«Αυτοδιαχείριση και επαγγελματική επιβίωση».
Εισηγήτρια: Δρ. Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου, Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, και Διευθύντρια της μονάδας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Για την παρακολούθηση του διαδικτυακού σεμιναρίου ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ.
Ο  σύνδεσμος για την παρακολούθηση του διαδικτυακού σεμιναρίου, είναι ο παρακάτω:
 

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Καλή διαδικτυακή μας αντάμωση!

Το ΔΣ

Αγαπητά μέλη


Για λόγους προγραμματισμού των υποχρεώσεών σας, σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 18/3/2022 και ώρες 5:30-7:00 μ.μ. , θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό σεμινάριο, για τα μέλη της Ένωσής μας,   με θέμα: 
  «Αυτοδιαχείριση και επαγγελματική επιβίωση».
Εισηγήτρια θα είναι η Δρ. Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου, Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, και Διευθύντρια της μονάδας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Για τον τρόπο συμμετοχή σας στο 
διαδικτυακό σεμινάριο  θα ενημερωθείτε σύντομα με νέο μας μήνυμα. 

Να είστε πάντα καλά και καλή επιτυχία στη συνέντευξη.
Το ΔΣ 

Εισήγηση στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής επί του νομοσχσδίου για την ενδοσχολική βία.

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πολλών νέων μελών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου, το 4ο σεμινάριο του 7ου Επιμορφωτικού Κύκλου 2022-2023 της Ένωσης Διευθυντών/ντριών, με θέμα: «Διαχείριση κρίσεων στους σχολικούς οργανισμούς».

Εισηγήτρια ήταν η Δρ. Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου, Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Διευθύντρια της μονάδας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, και Επιστημονικά Υπεύθυνη του 7ου Επιμορφωτικού Κύκλου Σεμιναρίων 2022-2023 της Ένωσής μας. Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη εισήγησή της, η κ. Χατζηπαναγιώτου απάντησε σε πολλά ερωτήματα των επιμορφούμενων και ακολούθησε εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση. Στο τέλος του σεμιναρίου, και μέσα σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα, κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ένωσης.

Δείτε το Δελτίο Τύπου σε μορφή pdf εδώ.

 

Αγαπητά μέλη, Καλή και Δημιουργική Χρονιά με Υγεία και Δύναμη!

Σας στέλνουμε συνημμένως πρόσκληση για το 4ο σεμινάριο του 7ου Επιμορφωτικού Κύκλου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28-01-2023, από 10:30-13:00, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου-ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
Δήλωση συμμετοχής για το σεμινάριο εδώ:  https://form.jotform.com/223456855708365
Μετά τη λήξη του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσής μας. 
Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει έξοδος για φαγητό, όσων μελών μας  το επιθυμούν, στο Ρεμπετάδικο-Μεζεδοπωλείο "Αργώ ", Καρκαβίτσα 16, Περιστέρι, το οποίο απέχει 700 μέτρα από το Δημαρχείο που θα γίνει το σεμινάριο.  Το μενού θα κοστίζει 18 € ανά άτομο, με επιλογή πιάτου. 
Προσοχή: Για να συμμετάσχετε στην έξοδο για φαγητό στην "Αργώ"  θα πρέπει να μας αποστείλετε mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2023, με το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετέχουν.
Καλή μας αντάμωση!
Το ΔΣ