Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με τα άρθρα 11, 12 και 13 του καταστατικού, προσκαλεί όλα τα μέλη της στην 8η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 και ώρα 12:15, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου-ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ». 

(Περισσότερα... pdf)

 

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με τα άρθρα 11, 12 και 13 του καταστατικού, προσκαλεί όλα τα μέλη της στην 7η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:15, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου-ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ:ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,...

(Διαβάστε την ανακοίνωση pdf)

 

 

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με τα άρθρα 11, 12 και 13 του καταστατικού, προσκαλεί όλα τα μέλη της στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 12:15, στην Αίθουσα ΚΥΒΕ του Δήμου Περιστερίου, Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού (αμέσως μετά τη λήξη του 3ου επιμορφωτικού σεμιναρίου που θα αρχίσει στις 09:30). 

(Διαβάστε όλη την πρόσκληση pdf)

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα, στη σημερινή του συνεδρίαση, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. που προέκυψε από τις εκλογές της 25ης Νοεμβρίου 2017... (Διαβάστε την ανακοίνωση pdf)

 

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να λάβουν μέρος στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:15 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου.
Δείτε σχετικά: