Εν όψει της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης στις 22/10/2022 κοινοποιούμε το έντυπο δήλωσης υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η  δήλωση πρέπει να φτάσει στο ΔΣ με email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022: 

Έντυπο δήλωσης υποψηφιότητας doc link

Έντυπο δήλωσης υποψηφιότητας pdf

 

 

Προς τα μέλη της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχει υπερβεί την τριετή θητεία του, λόγω της παράτασης που δόθηκε στο πλαίσιο λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19. Για τον λόγο αυτό, και σύμφωνα με τα άρθρα 15, 16 και 17 του Καταστατικού της Ένωσης, καλούμε τα μέλη να λάβουν μέρος στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί
το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 10:00-15:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου (Σταθμός Μετρό: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

(Διαβάστε την ανακοίνωση pdf)

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με τα άρθρα 11, 12 και 13 του καταστατικού, προσκαλεί όλα τα μέλη της στην 8η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 και ώρα 12:15, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου-ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ». 

(Περισσότερα... pdf)

 

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με τα άρθρα 11, 12 και 13 του καταστατικού, προσκαλεί όλα τα μέλη της στην 7η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:15, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου-ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ:ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,...

(Διαβάστε την ανακοίνωση pdf)

 

 

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με τα άρθρα 11, 12 και 13 του καταστατικού, προσκαλεί όλα τα μέλη της στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 12:15, στην Αίθουσα ΚΥΒΕ του Δήμου Περιστερίου, Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού (αμέσως μετά τη λήξη του 3ου επιμορφωτικού σεμιναρίου που θα αρχίσει στις 09:30). 

(Διαβάστε όλη την πρόσκληση pdf)