Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε., με αφορμή την έκδοση τής με αρ. πρωτ. 184795/Δ1/30-10-2017 εγκυκλίου του ΥΠ.Π.Ε.Θ., με θέμα: «Διευκρινίσεις λειτουργίας σχολικών μονάδων», έχει να επισημάνει τα εξής:

1. Σύμφωνα με την παραπάνω εγκύκλιο η ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων για θέματα αγωγής και προόδου των μαθητών θα πρέπει... (Διαβάστε την ανακοίνωση pdf)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε., με αφορμή τα σοβαρά προβλήματα που εμφανίζονται στη λειτουργία των Ολοήμερων σχολείων, έχει να επισημάνει τα εξής: Ένα περίπου μήνα μετά την έναρξη των μαθημάτων υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις... (Διαβάστε την ανακοίνωση pdf)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε., με αφορμή τα σοβαρά προβλήματα που εμφανίζονται στη λειτουργία των σχολικών μονάδων, έχει να επισημάνει τα εξής: Θεωρούμε ιδιαίτερα αρνητικό το γεγονός ένα σχεδόν μήνα μετά την έναρξη των μαθημάτων... (Διαβάστε την ανακοίνωση pdf)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. με αφορμή τη δήλωση του Υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου ότι υπάρχει έτοιμο σχέδιο για το καθηκοντολόγιο και τη διαδικασία των νέων κρίσεων των Σχολικών Συμβούλων... (Διαβάστε όλη την ανακοίνωση pdf)

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

Τον Ιούνιο του 2017 συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Στο διάστημα αυτό, η Ένωση Διευθυντών έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στα εκπαιδευτικά δρώμενα, καταθέτοντας την άποψη των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων... (Διαβάστε όλη την ανακοίνωση pdf)